Vorige levens en levensmissie

Circle of Life
Wie was jij in een vorig leven en wat
is jouw missie of thema in dit leven?

Een workshop van Past Life Coach Anita Geugien en astrologe Tonny Strien.

Als je weet waar je vandaan komt, zie je vaak beter waar je naartoe wilt.

In de ééndaagse workshop ga je onderzoeken waar je vandaan komt, wat je talenten zijn en waar je naar toe kunt in dit leven.

Anita Geugien

Onder begeleiding van Past Life Coach Anita Geugien ga je naar herinneringen uit succesvolle vorige of parallelle levens. Door diepe ontspanning, geleide meditatie, visualisatie en trance kom je bij delen van jezelf waar je door middel van het denken niet bij kunt. Ook doe je oefeningen die tevens duidelijkheid kunnen brengen over jouw verborgen talenten en kwaliteiten.
Vervolgens onderzoek je de opgedane informatie en kijk je of dit een link kan zijn naar talenten en vaardigheden, waar je hier en nu iets mee kunt.

Tonny Strien

Na de lunch vervolgt astrologe Tonny Strien de workshop om je mee te nemen in een overzicht waarbij je meer helderheid krijgt in je missie hier op aarde

Wat is nu eigenlijk wat jouw ziel in dit leven wil gaan ervaren en komt brengen?
Het Maansknopenthema (Noordelijke en Zuidelijke Maansknoop) in onze horoscoop kan hier veel over vertellen. We lopen met elkaar de hele dierenriem door om inzicht te krijgen in wat de levensmissie is van iedere ‘knoop’, zodat ook jouw thema aan bod zal komen. Daarnaast zullen we het in het algemeen hebben over Pluto, als planeet die in de horoscoop aangeeft waar we een intens thema hebben ervaren vanuit vorige levens, waar we ook in dit leven weer mee ‘geboren’ worden en hoe de werking is van de evolutionaire sprong die in dit leven gemaakt wil worden om dit thema te transformeren.

Wil je meedoen, meld je dan zo snel mogelijk aan en stuur daarna je geboortetijd, -plaats en -jaar naar Lichtfontein.

Datum: 7 oktober
Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur
Leerkrachten: Tonny Strien en Anita Geugien
Kosten: € 125,00 inclusief koffie, thee, snacks, lunch en jouw geboortehoroscoop.

Direct aanmelden