Chakra

Yoga midweek retraites

De midweken in juni en juli zijn heel geschikt om een yogaretraite voor jezelf te creëren, terwijl je geniet van de rust en de stilte Van het Drents Friese Wold. Ook is het mogelijk om de steden in het noorden van Nederland te bezoeken. Lichtfontein ligt topografisch namelijk precies in het midden van Noord Nederland..

Vanuit hier kun je ook moeiteloos een dagje doorbrengen op Ameland of Schiermonnikoog. Wil je varen, ga dan gezellig naar Giethoorn, of huur een boot in de Weerribben-Wieden of ga zeilen op een van de Friese meren. Alles is zo dichtbij! ‘s Avonds eindig je de dag met een lichte maaltijd, een yogales en een glaasje bij het vuur.

Indeling

De retraite begint op maandagavond met een welkomstdiner. De volgende ochtend begint na het ontbijt je eerste meditatieve yogales. Na de warme lunch zijn de middagen vrij. ‘s Avonds is er een vroeg diner en daarna volgt er weer een yogales. Yogalessen zijn van dinsdagmorgen tot en met donderdagavond. De lessen zijn ‘s ochtends van 10.00 -11.30 en ‘s avonds van 19.30 - 21.00 uur. De retraite duurt tot vrijdagmorgen.

Het is mogelijk om op maandag en vrijdag, maar ook tijdens de middagen, privéconsulten bij te boeken, zoals een coachingsessie, een aura reading en healing, een massage, een edelsteenconsult of een orakelkaartlegging.
Ook voedingsadvies of een make-over behoort tot de mogelijkheden.

Tijd: maandag vanaf 17.00 uur tot vrijdag 10.00 uur.
Prijs: € 323,00 per persoon.
Inbegrepen: zes yogalessen en vier overnachtingen op basis van volpension.