Chakra

Marcel Broekman - Ritme

Op 13 oktober geeft Marcel Broekman een concert met als thema Ritme.

Alles heeft ritme. Muziek, dag en nacht, je loop, je ademhaling, je dagelijkse routine. Ritme geeft ons houvast. Het geeft evenwicht. Het maakt ruimte voor andere dingen. We nemen ritme vaak voor lief, maar als we er oog voor krijgen, verandert ons leven en onze kijk er op. Het ‘ritme van het leven’ loopt zo als een rode draad door het nieuwe theaterprogramma wat Marcel Broekman en band brengen.

marcel_broekman

De geboren Drentenaar Broekman werkte als sessiemuzikant al samen met artiesten als het Jaffo Gate Quartet, Barbara Lok, Ben Cramer, Ralph van Manen en Brian Doerksen, maar hij is ook actief als producer. Eerder presenteerde hij al de singles ‘Drenthe’ en ‘Hoger Zonder Vrees’ (samen met producer Henk Pool, onder andere bekend van zijn werk met Marco Borsato). Stylistisch put Broekman uit een mengeling van relaxte pop, folk en een vleugje country.
Samen met Wim Rebergen speelt Marcel Broekman tijdens de nieuwe voorstelling warme, kwetsbare liedjes vol herkenning. Liedjes met een samenspel van karakters en ervaringen die de ups en downs van het leven schetsen. Beleef deze ‘liedjes in het ritme van het leven’ met Marcel Broekman!

13 oktober
20.00 - 22.00 uur
Zaal open: 19.30 uur

Voorverkoop: € 12,50
Aan de zaal: € 15,00