Chakra Psychologie zomerweek

chakracirke
Chakra Psychologie zomerweek ~ Leef je Chakra’s!

Chakra psychologie in de praktijk
Deze week is de inspirerende basistraining voor alle beroepsopleidingen bij Lichtfontein. 
De naam is niet voor niets gekozen: na deze cursus lééf je letterlijk je Chakra’s. Met andere woorden: je wordt geïnitieerd in een spirituele Chakra Levenswijze, met de bijbehorende kennis en inzichten, die je kunt gaan inzetten bij alles wat je doet en ervaart op alle levensgebieden.

Tijdens deze intensieve, maar ook speelse en vooral leuke zomer zevendaagse verdiep je jezelf in de Chakra Psychologie, welke je kennis, inzicht en ervaring brengt die transformerend werkt voor de rest van je leven en je helpt om verloren delen van jezelf en dus je authenticiteit terug te vinden.
Door oefeningen uit Chakrayoga, bio-energetica, dans en met behulp van technieken als trance, visualisatie en meditatie kom je in echt en diep zielscontact met jezelf. De Chakra-rituelen zorgen voor de initiatie en transformatie.

Gedurende deze heerlijke zomerweek duik je onder in de energie en levenssferen van de zeven hoofdchakra’s. Elke dag behandelt een nieuw chakra en je ervaart de uitwerking van bijbehorende oefeningen, meditaties, dans, trance en rituelen op het betreffende levensgebied.
Alle studenten dragen de kleur van het chakra om zo de invloed van kleur op de zeven hoofd chakra’s te ervaren.

Voeding, altaar en rituelen: alles is afgestemd op het chakra van de dag.
Voel het, beleef het en ervaar wie je diep van binnen bent, of wilt zijn!
Bevrijd jezelf van limiterende gedachten en kom in contact met jouw eigen unieke persoonlijkheid. Want wat jij inziet en begrijpt van jezelf en andere cursisten, geeft je meer inzicht in onderliggende patronen en gedrag van je medemens.

Deze training is een stevig fundament voor alle vervolgmodules en vormt de basistraining van het Lichtfontein Certificatie Programma. 

Deze week training is tevens los te volgen en uitstekend geschikt voor iedereen, die interesse heeft in de chakra’s en op zoek is naar verdieping en inzichten in zichzelf en de ander.
Al met al een heerlijke verdiepende besteding van je zomer!

Leerkracht: Anita Geugien
Data: gepland in de zomer van 2025, data volgen
Tijd: 10.00 – 13.00 uur en van 14.30 – 17.30 uur.

Deze training hoort bij het Lichtfontein Certificatie Programma.

’s Avonds mee dineren of verblijven bij Lichtfontein kan, vraag naar de mogelijkheden.

Direct aanmelden

Met deze aanmelding ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden Opleidingen.