Workshops

home
Sandra Florindo
Lees verder
Lichtfontein biedt ontzettend veel kennis, niet alleen m.b.t. yoga en intuïtieve ontwikkeling maar ook wat edelstenen, natuurwijsheid, regionale historie, etc. betreft. Die kennis wordt aan je doorgegeven met heel veel persoonlijke aandacht. En humor niet te vergeten! 🙂 Ik volg hier al jaren Levenkunst Yoga en heb onlangs ook de Krachtplaatsen Dagtocht gedaan. Wat een leuke, interessante dag was dat! Blij dat ik Lichtfontein gevonden heb. De beste docente, een goede en gastvrije sfeer... ik voel me helemaal thuis. Aanrader!
Anita Damen-Kerstens
Lees verder
onlangs mee gedaan aan een krachtplaats tocht. wat een gedreven en hartelijk mensen zijn Anita en Berend. en dan ook nog zovelen die ze op de achtergrond ondersteunen. de respect en rust die ze voor mensen hebben. je voelt je er zo welkom! t was een mooie aanvulling op onze vakantie vanuit het zuiden in het mooie noorden! Dank!!Ik volg hier al jaren Levenkunst Yoga en heb onlangs ook de Krachtplaatsen Dagtocht gedaan. Wat een leuke, interessante dag was dat! Blij dat ik Lichtfontein gevonden heb. De beste docente, een goede en gastvrije sfeer... ik voel me helemaal thuis. Aanrader!

Lichtfontein is een Opleidingscentrum, sinds juli 2011 gevestigd in een voormalige lagere school in Appelscha, topografisch middelpunt van Noord Nederland

Op deze lokatie verzorgen we wekelijks Levenskunst yogalessen.
Uiteraard is het een prachtige locatie voor de Lichtfontein Opleidingen en ook andere workshops en trainingen vinden er hun plek.

Het begrip Levenskunst komt onder andere bij ons tot uiting bij alle dagtrainingen en -workshops in de vorm van een volledig verzorgde en royale lunch waarbij we eten met elkaar aan lange tafels. Bij lekker weer kan dat natuurlijk ook buiten. De nadruk ligt bij ons op persoonlijke aandacht in een veilige, plezierige ontmoetingssfeer. We begeleiden mensen graag naar binnen, naar hun ware aard en natuur en dat gaat volgens ons het beste in de natuur!

Appelscha is uitstekend bereikbaar per auto en bus (bushalte voor de deur!). We zijn zelfs per boot bereikbaar. De Lichtfonteinbus haalt je in overleg, tegen een vergoeding van € 15,00 per persoon per rit van het treinstation in Assen.

Vind je het leuk om wat langer in Friesland of Drenthe te verblijven dan is het mogelijk om bij Lichtfontein te overnachten in onze Bed and Breakfast.
Vraag ons rustig om meer informatie en voordelige arrangementen en aanbiedingen voor verblijf en overnachtingen.

Welkom bij Lichtfontein.