Activiteiten

home
Sandra Florindo
Lees verder
Lichtfontein biedt ontzettend veel kennis, niet alleen m.b.t. yoga en intuïtieve ontwikkeling maar ook wat edelstenen, natuurwijsheid, regionale historie, etc. betreft. Die kennis wordt aan je doorgegeven met heel veel persoonlijke aandacht. En humor niet te vergeten! 🙂 Ik volg hier al jaren Levenkunst Yoga en heb onlangs ook de Krachtplaatsen Dagtocht gedaan. Wat een leuke, interessante dag was dat! Blij dat ik Lichtfontein gevonden heb. De beste docente, een goede en gastvrije sfeer... ik voel me helemaal thuis. Aanrader!
Anita Damen-Kerstens
Lees verder
Onlangs mee gedaan aan een krachtplaats tocht. Wat een gedreven en hartelijk mensen zijn Anita en Berend. eE dan ook nog zovelen die ze op de achtergrond ondersteunen. het respect en de rust die ze voor mensen hebben. Je voelt je er zo welkom! Het was een mooie aanvulling op onze vakantie vanuit het zuiden in het mooie noorden! Dank!! Ik volg hier al jaren Levenkunst Yoga en heb onlangs ook de Krachtplaatsen Dagtocht gedaan. Wat een leuke, interessante dag was dat! Blij dat ik Lichtfontein gevonden heb. De beste docente, een goede en gastvrije sfeer... ik voel me helemaal thuis. Aanrader!
Mariska van Horssen
Mariska van Horssen
Lees verder
Een hele fijne Sound Journey, die verzorgd werd door Jeanine de Herdt, mogen ervaren in centrum Lichtfontein te Appelscha. Wat een prachtige lokatie is dat daar en wat een fijne, warme en welkome sfeer. Ik voelde mij er meteen op mijn gemak en wilde bijna niet meer naar huis... In de toekomst ga je mij daar ongetwijfeld veel vaker zien voor het diverse aanbod aan Levenskunst. En ook het schattige winkeltje met allerlei mooie en kleurrijke spullen is zeker een bezoekje waard om even in rond te neuzen. Ook is Anita gewoon een geweldig 'down to earth' mens en faciliteert allemaal prachtige hartgedragen dingen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen om daar eens een kijkje te gaan nemen en te gaan ervaren hoe het voelt. Bedankt voor de gastvrijheid, Anita!

Lichtfontein is een Opleidingscentrum, sinds juli 2011 gevestigd in een voormalige lagere school in Appelscha, topografisch middelpunt van Noord Nederland

Op deze lokatie verzorgen we wekelijks Levenskunst yogalessen.
Uiteraard is het een prachtige locatie voor de Lichtfontein Opleidingen en ook andere workshops en trainingen vinden er hun plek.

Het begrip Levenskunst komt onder andere bij ons tot uiting bij alle dagtrainingen en -workshops in de vorm van een volledig verzorgde en royale lunch waarbij we eten met elkaar aan lange tafels. Bij lekker weer kan dat natuurlijk ook buiten. De nadruk ligt bij ons op persoonlijke aandacht in een veilige, plezierige ontmoetingssfeer. We begeleiden mensen graag naar binnen, naar hun ware aard en natuur en dat gaat volgens ons het beste in de natuur!

Appelscha is uitstekend bereikbaar per auto en bus (bushalte voor de deur!). We zijn zelfs per boot bereikbaar. De Lichtfonteinbus haalt je in overleg, tegen een vergoeding van € 15,00 per persoon per rit van het treinstation in Assen.

Vind je het leuk om wat langer in Friesland of Drenthe te verblijven dan is het mogelijk om bij Lichtfontein te overnachten in ons vakantieappartement of (tijdens meerdaagse cursussen, workshops of opleidingen) in onze bed & breakfast.
Vraag ons rustig om meer informatie en voordelige arrangementen en aanbiedingen voor verblijf en overnachtingen.

Welkom bij Lichtfontein.