Agenda

Hier staan alle cursussen, workshops, opleidingen en activiteiten in de komende periode.
Klik op “Lees meer” voor alle informatie!

Lichtfontein
Lichtfontein opleidingen

Beroepsopleidingen van Lichtfontein brengen je dichter bij je eigen essentie, persoonlijke kracht en levensvreugde. Iets wat je nodig hebt om deze vaardigheden beroepsmatig door te geven. De trainingen zijn afgestemd op de bewust levende mens die zich persoonlijk wil ontwikkelen en/of beroepsmatig hierin werkzaam willen zijn.

Voor een actueel overzicht van de opleidingen en wanneer deze worden gegeven: klik hier.

Vanaf 17 september

Levenskunst Yoga

De Levenskunst yogalessen bestaan uit hatha yogaoefeningen, wat inhoudt dat het unieke lichamelijke oefeningen zijn, die effect hebben op je ademhaling, gevoelens en emoties, maar ook op je levenshouding en zingeving in je leven.

Lees meer

Vanaf 13 september

Sacrale Dans

Sacrale Dans is een meditatieve dansvorm op klassieke, folklore en eigentijdse muziek. We volgen met onze voeten de soms oeroude patronen rond het midden, dat het seizoen en het thema reflecteert. Danservaring is niet nodig, de dansen worden uitgelegd en in de kring word je meegenomen door de ander.

Lees meer

19 juli

Volle Maanviering

Alles in het leven heeft een ritme. Dat zien we terug in onze dagelijkse patronen van ochtend middag en avond, van dag en van nacht. Geboorte, leven en dood, het ritme van de vier seizoenen en in de maandelijkse cyclus van de stand van de maan.

Lees meer

28 juli

Kristallen Klankschaalconcert

Kristallen klankschalen kenmerken zich door zuivere boventoon-klanken. Als de schalen worden vervaardigd en uit de mallen komen, worden zij heel zuiver afgestemd door musici met behulp van de modernste apparatuur. Pas dan brengen deze schalen krachtige pure klanken voort, vergezeld van harmonische boventonen. Als de kristallen klankschalen worden bespeeld, geeft dit bij mensen verschillende sensaties. Vaak voelen mensen zich opgenomen in een klankbad wat als zeer ontspannen wordt ervaren.

Lees meer

1 – 6 september

Levenskunst yogareis naar zuidwest Ierland

Kom met ons mee naar het magische land van “fourty shades of green”!

Een unieke Ierland ervaring!
Altijd al eens naar Ierland gewild?
Ga dan met ons mee!

Van zondag 1 september tot en met vrijdag 6 september 2024 organiseren we een 6-daagse exclusieve Levenskunst-Yogareis naar zuid west Ierland. Een reis die vol bijzondere ervaringen zit en zal smaken naar meer.
We verblijven in een unieke groepslokatie met uitzicht op Inch Bay, één van de mooiste baaien van Ierland.

Lees meer

4 oktober

Sound Journey

Even ontsnappen uit een veel te drukke wereld, even niets moeten, de aandacht naar binnen. Liggend op je mat laat je je onderdompelen in een klankbad van exotische instrumenten, afgewisseld met stemvibraties en boventonen. Ervaar hoe de klanken een diepe ontspanning in lichaam en geest brengen ontdek de transformerende kracht van klank en geniet!

Lees meer

Meer informatie?

Je kan ons bellen of mailen.
Anita helpt je graag verder.