Agenda

Hier staan alle cursussen, workshops, opleidingen en activiteiten in de komende periode.
Klik op “Lees meer” voor alle informatie!

Lichtfontein

Vanaf 9 januari

Levenskunst Yoga

De Levenskunst yogalessen bestaan uit hatha yogaoefeningen, wat inhoudt dat het unieke lichamelijke oefeningen zijn, die effect hebben op je ademhaling, gevoelens en emoties, maar ook op je levenshouding en zingeving in je leven.

Lees meer

Vanaf 12 januari

Sacrale Dans

Sacrale Dans is een meditatieve dansvorm op klassieke, folklore en eigentijdse muziek. We volgen met onze voeten de soms oeroude patronen rond het midden, dat het seizoen en het thema reflecteert. Danservaring is niet nodig, de dansen worden uitgelegd en in de kring word je meegenomen door de ander.

Lees meer

8 december

Sound Journey

Even ontsnappen uit een veel te drukke wereld, even niets moeten, de aandacht naar binnen. Liggend op je mat laat je je onderdompelen in een klankbad van exotische instrumenten, afgewisseld met stemvibraties en boventonen. Ervaar hoe de klanken een diepe ontspanning in lichaam en geest brengen ontdek de transformerende kracht van klank en geniet!

Lees meer

24 december

Kristallen Klankschaal concert “Jingle Bowls”

Kristallen klankschalen kenmerken zich door zuivere boventoon-klanken. Als de schalen worden vervaardigd en uit de mallen komen, worden zij heel zuiver afgestemd door musici met behulp van de modernste apparatuur. Pas dan brengen deze schalen krachtige pure klanken voort, vergezeld van harmonische boventonen. Als de kristallen klankschalen worden bespeeld, geeft dit bij mensen verschillende sensaties. Vaak voelen mensen zich opgenomen in een klankbad wat als zeer ontspannen wordt ervaren.

Lees meer

12 februari 2024

Lezing Ayurveda

Op 12 februari 2024 geven Ronny en Marcel Toren een lezing over ayurveda.

Ronny en Marcel geven tijdens de lezing alle informatie over de werking en mogelijkheden van Ayurveda. We kunnen hierbij bijvoorbeeld denken aan voeding
Door middel van voeding kan het lichamelijk functioneren verbeteren. In de ayurveda bepalen constitutie en disbalans in het lichaam wat de voeding gaat worden.

Lees meer

6 en 7 april 2024

Workshop Ayurveda

Ayurveda gaat uit van de vijf elementen: lucht, ether, aarde, vuur en water. Ieder mens heeft hier een eigen balans is, waardoor ieder mens uniek is. Deze balans zegt dan iets over bijvoorbeeld lichaamsbouw, uithoudingsvermogen, temperament en het immuunsysteem. Deze persoonlijke balans wordt geboorteconsitutie genoemd.
Tijdens de tweedaagse workshop leer je wat je constitutie is, welke voeding en leefstijl daar het best bij past en heb je gelegenheid om in een kort persoonlijk consult vragen te stellen over het behoud van/het verbeteren van je gezondheid.

Lees meer

Meer informatie?

Je kan ons bellen of mailen.
Anita helpt je graag verder.