Agenda

Hier staan alle cursussen, workshops, opleidingen en activiteiten in de komende periode.
Klik op “Lees meer” voor alle informatie!

Lichtfontein

Vanaf 10 januari

Levenskunst Yoga

De Levenskunst yogalessen bestaan uit hatha yogaoefeningen, wat inhoudt dat het unieke lichamelijke oefeningen zijn, die effect hebben op je ademhaling, gevoelens en emoties, maar ook op je levenshouding en zingeving in je leven.

Lees meer

17 maart

Sound Journey

Even ontsnappen uit een veel te drukke wereld, even niets moeten, de aandacht naar binnen. Liggend op je mat laat je je onderdompelen in een klankbad van exotische instrumenten, afgewisseld met stemvibraties en boventonen. Ervaar hoe de klanken een diepe ontspanning in lichaam en geest brengen ontdek de transformerende kracht van klank en geniet!

Lees meer

Vanaf 27 januari

Sacrale Dans

Sacrale Dans is een meditatieve dansvorm op klassieke, folklore en eigentijdse muziek. We volgen met onze voeten de soms oeroude patronen rond het midden, dat het seizoen en het thema reflecteert. Danservaring is niet nodig, de dansen worden uitgelegd en in de kring word je meegenomen door de ander.

Lees meer

10 april (tweede Paasdag)

Meditatief Kristallen klankschalenconcert

Op tweede Paasdag, 10 april, is er een Kristallen klankschalenconcert bij Lichtfontein,  door Giny ten Brummelhuis.
Kristallen klankschalen kenmerken zich door zuivere boventoon-klanken. Als de schalen worden vervaardigd en uit de mallen komen, worden zij heel zuiver afgestemd door musici met behulp van de modernste apparatuur. Pas dan brengen deze schalen krachtige pure klanken voort, vergezeld van harmonische boventonen.

Lees meer

22 april

Workshop Oorkaarstherapie

In drie uur leer je een oormassage geven, de oorkaarsen te gebruiken en zie je hoe oorkaarsen werken. Na deze workshop kan een oorkaarsbehandeling op een veilige manier aan derden worden gegeven.

Lees meer

3-4 juni

Chakra Basis Weekend

Zeven Poorten naar de Ziel
Deze workshop richt zich op het openen en stabiliseren van de chakra’s van het zeven lagen bevattende chakrasysteem.

Lees meer

12-14 mei / 11-13 augustus / 13-15 oktober

Witte Wieven Academie

Welkom bij de nieuwe opleiding van Lichtfontein. De opleiding heeft als doel studenten te inspireren om zelf de verandering te gaan voorleven die ze graag in de wereld willen zien, vanuit de overtuiging dat spirituele evolutie van binnenuit komt.

Lees meer

11 en 25 juni

Tweedaagse workshop
Bouw zelf je persoonlijke sjamanendrum

Dit jaar heb je op 11 en 25 juni de mogelijkheid om je eigen persoonlijke sjamanendrum te bouwen.
Drumbouwer Anke Beeftink komt een tweedaagse workshop geven bij Lichtfontein.
Tijdens deze workshop creëer je een ritueel en heilig gebruiksvoorwerp.

Lees meer

16 – 18 juni

Space Clearing en Feng Shui driedaagse

Compacte en practische weekend workshop.
Space Clearing is het energetisch reinigen van ruimtes en woningen en Feng Shui richt zich op het correct inrichten van huizen en bedrijfsruimtes, zodat de energie beter gaat stromen en de leefkwaliteit wordt verbeterd.

Lees meer

24 juni

Workshop Yoga Nidra

Op zaterdag 24 juni geeft Anita Geugien een Yoga Nidra middag van 14.30 uur tot 16.30 uur. Deze dag is het nieuwe maan in Steenbok en dat is een goed moment om een Sankalpa te zetten. De middag zal bestaan uit zachte losmaakoefeningen om zo ontspannen mogelijk in de yoga Nidra te kunnen zijn. 

Lees meer

31 juli – 6 augustus

Chakra Psychologie zomerweek ~ Leef je Chakra’s!

Chakra psychologie in de praktijk.
De naam is niet voor niets gekozen: na deze cursus lééf je letterlijk je Chakra’s. Deze week is de inspirerende basistraining voor alle beroepsopleidingen bij Lichtfontein. Tijdens deze intensieve, maar ook speelse en vooral leuke zomer zevendaagse verdiep je jezelf in de Chakra Psychologie, welke je kennis, inzicht en ervaring brengt die transformerend werkt voor de rest van je leven en je helpt om verloren delen van jezelf en dus je authenticiteit terug te vinden.

Lees meer

16 – 20 augustus

Tarot en Orakelkaart – vijfdaagse

Vijf inspirerende dagen die je leren hoe je de tarot en orakelkaarten kunt lezen, voor privé en beroepsmatig gebruik. Deze kaarten vormen een symbolieke sleutel naar het onderbewustzijn dat in elk mens aanwezig is. Door hier toegang tot te verkrijgen, beantwoorden de kaarten vragen op een manier die we met nadenken niet kunnen bereiken.

Lees meer

—-

26 – 30 augustus

Edelsteentherapie vijfdaagse

Vijf informatieve en leerzame dagen over edelstenen en de vele mogelijkheden die ze ons bieden om ze te gebruiken. De ondersteunende kracht van edelstenen voelt als een stel nieuwe vrienden! Deze vijfdaagse is bedoeld voor iedereen die de helende kracht van edelstenen wil leren kennen en inzetten, zowel privé, als beroepsmatig.

Lees meer

Vanaf 30 september

Chakramassage jaartraining

Ben je geïnteresseerd in massage en ook in de werking van de chakra’s?
Dan is de Chakramassage jaartraining wat je zoekt! Chakramassage bouwt een brug tussen fysieke ontspanningsmassage en de energetische uitwerking van massages op de chakra’s.
In het opleidingsjaar leer je massagemethodes die uitwerking hebben op levensgebieden van de zeven hoofdchakra’s. Per dag behandelen we één chakra met de daarbij horende massages.

Lees meer

Vanaf 1 oktober

Aura Reading & Chakra Healing jaartraining

In deze jaargang leer je om energetisch en helend te werken met de chakra’s.
Ook verdiep je je in de chakra psychologie, energetische karakterbepantseringen en de karakterstructuren bij de aura reading en chakrahealing.
In acht studiedagen gedurende acht maanden ga je zelf ervaren en werken met de energie van de chakra’s en het menselijk energieveld of de aura.

Lees meer

15 – 17 december

Chakra Manifestatie Weekend

In deze heldere en praktische workshop leer je om jouw dromen waar te maken met behulp van de kracht van de Chakra energie en de wet van de Manifestatie.
Een workshop die je leert hoe wensen werkelijkheid worden.

Lees meer

Meer informatie?

Je kan ons bellen of mailen.
Anita helpt je graag verder.