Agenda

Hier staan alle cursussen, workshops, opleidingen en activiteiten in de komende periode.
Klik op “Lees meer” voor alle informatie!

Lichtfontein
Levenskunst Yoga

De Levenskunst yogalessen bestaan uit hatha yogaoefeningen, wat inhoudt dat het unieke lichamelijke oefeningen zijn, die effect hebben op je ademhaling, gevoelens en emoties, maar ook op je levenshouding en zingeving in je leven.

Lees meer

Sacrale Dans

Sacrale Dans is een meditatieve dansvorm op klassieke, folklore en eigentijdse muziek. We volgen met onze voeten de soms oeroude patronen rond het midden, dat het seizoen en het thema reflecteert. Danservaring is niet nodig, de dansen worden uitgelegd en in de kring word je meegenomen door de ander.

Lees meer

Vanaf 7 februari

Maanmeditatie voor vrouwen

Wil je leren mediteren en daarbij tegelijkertijd ervaren hoe het is om je af te stemmen op de natuur en de energie van de maan? Dan is de korte Maanmeditatiecursus van acht tweewekelijkse lessen helemaal voor jou.

Lees meer

12 – 18 augustus

Chakra Massage zomerweek

Ben je geïnteresseerd in massage en ook in de werking van de chakra’s?
Dan is de zomerweek Chakramassage misschien wel precies wat je zoekt! Chakramassage bouwt namelijk de brug tussen fysieke ontspanningsmassage en de energetische uitwerking van massages.

Lees meer

7 augustus

Meditatief Kristallen klankschaalconcert

Door Giny ten Brummelhuis.
Kristal, dus ook kristallen klankschalen zijn kennisdragers. Zij zijn gevoelig voor negatieve- en positieve trilling. Hierom is de intentie waarmee de kristallen klankschalen worden bespeeld belangrijk. Vooraf en tijdens het spelen van de schalen concentreert Giny zich altijd op liefde, compassie, heling in verbinding met de cliënt of een groep mensen die een meditatief concert bijwoont vanuit het principe energie volgt de gedachte. De klanken nemen deze intentie mee in de geluidgolven die op hun beurt de mensen aanraken in lichaam een geest.

Lees meer

28 augustus

Workshop BackMitra met Guy Hamaekers

In deze workshop doen we oefeningen met de BackMitra® om de wervelkolom en het bekken te mobiliseren in combinatie met therapeutische yogahoudingen. We leren stresspatronen los te laten en nodigen het lichaam uit zich te openen en te strekken.
Na de workshop zal je voelen je dat de spanning uit je rug, nek, schouders en bekken verdwijnt. Je krijgt meer flexibiliteit, je lichaamshouding verbetert en daarmee ontstaat een gevoel van emotioneel en fysiek welzijn.

Lees meer

4 september

Open Dag en 25 jarig bestaan van Lichtfontein

Binnenkort meer informatie!

11 september

Opleiding BackMitra® Trainer

Wil je dit geweldige hulpmiddel in jouw lessen of sessies gaan gebruiken?
Of werk je al met de BackMitra® en wil je meer leren?
Dit is jouw kans om een gecertificeerde BackMitra® trainer te worden!.

Lees meer

Vanaf 8 oktober

Chakra Psychologie  – jaartraining

Chakra psychologie in de praktijk
De verdiepende jaartraining in de Chakraleer en Chakra Psychologie in acht studiedagen en verdeeld over acht maanden. Deze transformerende reeks dagen is de basisopleiding voor alle andere opleidingen bij Lichtfontein.

Lees meer

Vanaf 9 oktober

Aura Reading & Chakra Healing – jaartraining

In deze module leer je om energetisch te werken met de chakra’s.
Daarnaast verdiepen we ons is de chakra psychologie, de energetische karakter bepantseringen en de karakterstructuren bij de chakra’s.

Op acht studiedagen gedurende acht maanden verdiep je je in het werken met en het ervaren van energie van de chakra’s en de aura, de chakra psychologische processen, gesprekstechnieken die healing bevorderen en de anatomie/fysiologie van de aura.

Lees meer

10 – 14 december

Edelsteentherapie – vijfdaagse

Vijf zeer informatieve en leerzame dagen over edelstenen en de vele mogelijkheden die ze ons bieden om ze te gebruiken. De ondersteunende kracht van edelstenen voelt als een stel nieuwe vrienden! Deze vijfdaagse is bedoeld voor iedereen die de helende kracht van edelstenen wil leren kennen en inzetten, zowel privé, als beroepsmatig.

Lees meer

4 – 8 januari 2023

Tarot en Orakelkaart – vijfdaagse

Vijf inspirerende dagen die je leren hoe je de tarot en orakelkaarten kunt lezen, voor privé en beroepsmatig gebruik. Deze kaarten vormen een symbolieke sleutel naar het onderbewustzijn dat in elk mens aanwezig is. Door hier toegang tot te verkrijgen, beantwoorden de kaarten vragen op een manier die we met nadenken niet kunnen bereiken.

Lees meer

24 – 26 februari 2023

Space Clearing en Feng Shui driedaagse

Compacte en practische weekend workshop.
Space Clearing is het energetisch reinigen van ruimtes en woningen en Feng Shui richt zich op het correct inrichten van huizen en bedrijfsruimtes, zodat de energie beter gaat stromen en de leefkwaliteit wordt verbeterd.

Lees meer

22 april 2023

Oorkaarstherapie

In drie uur leer je een oormassage geven, de oorkaarsen te gebruiken en zie je hoe oorkaarsen werken. Na deze workshop kan een oorkaarsbehandeling op een veilige manier aan derden worden gegeven.

Lees meer

12 – 14 mei 2023

Chakra Manifestatieweekend

Van Wens naar Werkelijkheid!

In deze heldere en praktische workshop leer je om jouw dromen waar te maken met behulp van de Chakra energie. Vanuit het kruinchakra, met onbegrensde mogelijkheden, wordt een geleidelijke afdaling in gang gezet naar niveaus waarop ambitie kan worden verwezelijkt in het eerste chakra: de manifestatie van de aardse wekelijkheid.

Lees meer

Meer informatie?

Je kan ons bellen of mailen.
Anita helpt je graag verder.