Agenda

Hier staan alle cursussen, workshops, opleidingen en activiteiten in de komende periode.
Klik op “Lees meer” voor alle informatie!

Lichtfontein

Vanaf 2 april

Levenskunst Yoga

De Levenskunst yogalessen bestaan uit hatha yogaoefeningen, wat inhoudt dat het unieke lichamelijke oefeningen zijn, die effect hebben op je ademhaling, gevoelens en emoties, maar ook op je levenshouding en zingeving in je leven.

Lees meer

Vanaf 12 januari

Sacrale Dans

Sacrale Dans is een meditatieve dansvorm op klassieke, folklore en eigentijdse muziek. We volgen met onze voeten de soms oeroude patronen rond het midden, dat het seizoen en het thema reflecteert. Danservaring is niet nodig, de dansen worden uitgelegd en in de kring word je meegenomen door de ander.

Lees meer

23 maart

Workshop met Dingle Druid Julí Malone

Ervaar een dag vol verbinding en natuurmagie met Julí Malone, de Druïde uit Dingle, Ierland. Er is een middagceremonie, een gezamenlijk diner en een avond vuurceremonie.

“Het hart van de mensheid ontwaakt met de Ierse godin Bridget”
In deze workshop leer je de Ierse Godin Bridget kennen en maak je kennis met de werkzijze van een Ierse druïde. Zij nodigt ons uit om een nieuwe weg vinden voor onszelf en de mensheid. Terwijl het sap in bomen en planten stijgt, komen we samen onder de mantel van Bridget om de droom van onze eigen ziel verkennen.

Lees meer

6 en 7 april 2024

Workshop Ayurveda

Ayurveda gaat uit van de vijf elementen: lucht, ether, aarde, vuur en water. Ieder mens heeft hier een eigen balans is, waardoor ieder mens uniek is. Deze balans zegt dan iets over bijvoorbeeld lichaamsbouw, uithoudingsvermogen, temperament en het immuunsysteem. Deze persoonlijke balans wordt geboorteconsitutie genoemd.
Tijdens de tweedaagse workshop leer je wat je constitutie is, welke voeding en leefstijl daar het best bij past en heb je gelegenheid om in een kort persoonlijk consult vragen te stellen over het behoud van/het verbeteren van je gezondheid.

Lees meer

12 april

Sound Journey – Helende klankreis

Even ontsnappen uit een veel te drukke wereld, even niets moeten, de aandacht naar binnen. Liggend op je mat laat je je onderdompelen in een klankbad van exotische instrumenten, afgewisseld met stemvibraties en boventonen. Ervaar hoe de klanken een diepe ontspanning in lichaam en geest brengen ontdek de transformerende kracht van klank en geniet!

Lees meer

19 mei

Kristallen Klankschaalconcert

Kristallen klankschalen kenmerken zich door zuivere boventoon-klanken. Als de schalen worden vervaardigd en uit de mallen komen, worden zij heel zuiver afgestemd door musici met behulp van de modernste apparatuur. Pas dan brengen deze schalen krachtige pure klanken voort, vergezeld van harmonische boventonen. Als de kristallen klankschalen worden bespeeld, geeft dit bij mensen verschillende sensaties. Vaak voelen mensen zich opgenomen in een klankbad wat als zeer ontspannen wordt ervaren.

Lees meer

2 juni

Workshop Oorkaarstherapie

Op zondag 2 juni 2024 wordt er weer een workshop georganiseerd over het gebruik van oorkaarsen. In drie uur leer je een oormassage geven, de oorkaarsen gebruiken en zie je hoe oorkaarsen werken. Na deze workshop kan een oorkaarsbehandeling op een veilige manier aan derden worden gegeven.

Een oorkaarsbehandeling, die ook zeer geschikt is voor kinderen, werkt bijzonder ontspannend op het hele lichaam in het algemeen en op het gebied van het hoofd in het bijzonder.

Lees meer

Meer informatie?

Je kan ons bellen of mailen.
Anita helpt je graag verder.