Agenda

Hier staan alle cursussen, workshops, opleidingen en activiteiten in de komende periode.
Klik op “Lees meer” voor alle informatie!

Lichtfontein

Vanaf week 38 – 20 september

Levenskunst Yoga

De Levenskunst yogalessen bestaan uit hatha yogaoefeningen, wat inhoudt dat het unieke lichamelijke oefeningen zijn, die effect hebben op je ademhaling, gevoelens en emoties, maar ook op je levenshouding en zingeving in je leven.

Lees meer

Vanaf 16 september

Sacrale Dans

Sacrale Dans is een meditatieve dansvorm op klassieke, folklore en eigentijdse muziek. We volgen met onze voeten de soms oeroude patronen rond het midden, dat het seizoen en het thema reflecteert. Danservaring is niet nodig, de dansen worden uitgelegd en in de kring word je meegenomen door de ander.

Lees meer

Vanaf 23 september

Sound Journey

Even ontsnappen uit een veel te drukke wereld, even niets moeten, de aandacht naar binnen. Liggend op je mat laat je je onderdompelen in een klankbad van exotische instrumenten, afgewisseld met stemvibraties en boventonen. Ervaar hoe de klanken een diepe ontspanning in lichaam en geest brengen ontdek de transformerende kracht van klank en geniet!

Lees meer

Vanaf 26 september

Maanmeditatie voor vrouwen

Wil je leren mediteren en daarbij tegelijkertijd ervaren hoe het is om je af te stemmen op de natuur en de energie van de maan? Dan is de korte Maanmeditatiecursus van acht tweewekelijkse lessen helemaal voor jou.

Lees meer

Vanaf 8 oktober

Chakra Psychologie  – jaartraining

Chakra psychologie in de praktijk
De verdiepende jaartraining in de Chakraleer en Chakra Psychologie in acht studiedagen en verdeeld over acht maanden. Deze transformerende reeks dagen is de basisopleiding voor alle andere opleidingen bij Lichtfontein.

Lees meer

4 december

Meditatief Kristallen klankschalenconcert

Op  4 december, 12 februari en 9 april zijn er Kristallen klankschalen concerten bij Lichtfontein, door Giny ten Brummelhuis.

Kristallen klankschalen kenmerken zich door zuivere boventoon-klanken. Als de schalen worden vervaardigd en uit de mallen komen, worden zij heel zuiver afgestemd door musici met behulp van de modernste apparatuur. Pas dan brengen deze schalen krachtige pure klanken voort, vergezeld van harmonische boventonen.

Lees meer

10 – 14 december

Edelsteentherapie – vijfdaagse

Vijf zeer informatieve en leerzame dagen over edelstenen en de vele mogelijkheden die ze ons bieden om ze te gebruiken. De ondersteunende kracht van edelstenen voelt als een stel nieuwe vrienden! Deze vijfdaagse is bedoeld voor iedereen die de helende kracht van edelstenen wil leren kennen en inzetten, zowel privé, als beroepsmatig.

Lees meer

4 – 8 januari 2023

Tarot en Orakelkaart – vijfdaagse

Vijf inspirerende dagen die je leren hoe je de tarot en orakelkaarten kunt lezen, voor privé en beroepsmatig gebruik. Deze kaarten vormen een symbolieke sleutel naar het onderbewustzijn dat in elk mens aanwezig is. Door hier toegang tot te verkrijgen, beantwoorden de kaarten vragen op een manier die we met nadenken niet kunnen bereiken.

Lees meer

12 februari / 9 april

Meditatief Kristallen klankschalenconcert

Op 12 februari en 9 april zijn er Kristallen klankschalen concerten bij Lichtfontein, door Giny ten Brummelhuis.
Kristallen klankschalen kenmerken zich door zuivere boventoon-klanken. Als de schalen worden vervaardigd en uit de mallen komen, worden zij heel zuiver afgestemd door musici met behulp van de modernste apparatuur. Pas dan brengen deze schalen krachtige pure klanken voort, vergezeld van harmonische boventonen.

Lees meer

22 april 2023

Oorkaarstherapie

In drie uur leer je een oormassage geven, de oorkaarsen te gebruiken en zie je hoe oorkaarsen werken. Na deze workshop kan een oorkaarsbehandeling op een veilige manier aan derden worden gegeven.

Lees meer

12 – 14 mei 2023

Chakra Manifestatieweekend

Van Wens naar Werkelijkheid!

In deze heldere en praktische workshop leer je om jouw dromen waar te maken met behulp van de Chakra energie. Vanuit het kruinchakra, met onbegrensde mogelijkheden, wordt een geleidelijke afdaling in gang gezet naar niveaus waarop ambitie kan worden verwezelijkt in het eerste chakra: de manifestatie van de aardse wekelijkheid.

Lees meer

16 – 18 juni 2023

Space Clearing en Feng Shui driedaagse

Compacte en practische weekend workshop.
Space Clearing is het energetisch reinigen van ruimtes en woningen en Feng Shui richt zich op het correct inrichten van huizen en bedrijfsruimtes, zodat de energie beter gaat stromen en de leefkwaliteit wordt verbeterd.

Lees meer

Meer informatie?

Je kan ons bellen of mailen.
Anita helpt je graag verder.