Reizen

Ieder jaar organiseren we een Levenskunst(yoga-)reis naar een mooie locatie. De afgelopen jaren zijn we o.a. in Bourgondië (Frankrijk), Glastonbury (Zuidwest Engeland), Malaga (Spanje), Toscane (Italië), Inch (bij Dingle in Zuidwest Ierland) en op Falster (Denemarken) geweest.

Lichtfonteinreis 2022

In het najaar van 2022 gaat Lichtfontein weer op reis naar een nog onbekende bestemming…

Kosten voor deze bijzondere levenskunstreis, inclusief vervoer per comfortabele 8-persoonsminibussen, heerlijke maaltijden en overnachtingen: worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Met de invulling en indeling van het week- en dagprogramma wordt rekening gehouden met weersomstandigheden en met activiteiten die op dat moment in de omgeving worden gehouden, zoals concerten, fairs, markten etc.
Je bepaalt op de dag zelf of je mee gaat.

Het wordt een reis die tijd geeft voor inzichten, contemplatie en meditatie, afgewisseld met leuke uitstapjes, inspirerende en creatieve lessen, prettig gezelschap en heerlijke maaltijden, gemaakt door onze geweldig chef!
Er wordt uiteraard rekening gehouden met dieetvoorschriften en allergieën.

Groepsgrootte: maximaal 16 personen.

Niet bij de prijs inbegrepen: lunch op de eerste en diner op de laatste dag, persoonlijke reis- en annuleringsverzekering, entree’s, excursies en extra consumpties.

Wil je weten waar de reis deze keer naar toe gaat?
Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief!

Aanmelden voor de Lichtfonteinreis - najaar 2022

Wil je weten waar de reis deze keer naar toe gaat?
Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief!