Reizen

Ieder jaar organiseren we een Levenskunst(yoga-)reis naar een mooie locatie. De afgelopen jaren zijn we o.a. in Bourgondië (Frankrijk), Glastonbury (Zuidwest Engeland), Malaga (Spanje), Toscane (Italië), Inch (bij Dingle in Zuidwest Ierland) en op Falster (Denemarken) geweest.

1 – 6 september: Levenskunst-Yogareis naar zuid west Ierland

Kom met ons mee naar het magische land van “fourty shades of green”!

Een unieke Ierland ervaring!
Altijd al eens naar Ierland gewild?
Ga dan met ons mee!

Van zondag 1 september tot en met vrijdag 6 september 2024 organiseren we een 6-daagse exclusieve Levenskunst-Yogareis naar zuid west Ierland. Een reis die vol bijzondere ervaringen zit en zal smaken naar meer.
We verblijven in een unieke groepslokatie met uitzicht op Inch Bay, één van de mooiste baaien van Ierland. Er zijn twee- en driepersoons kamers beschikbaar.

Ierland

Gedurende deze week gaan o.a. naar het prachtige artistieke stadje Dingle, we rijden de Slea Head Drive, een stuk van the Ring of Kerry en Rijden de Healy pass. We bezoeken heilige bronnen, watervallen, tuinen en landhuizen/kastelen, waaronder Blarney Castle.
We gaan naar mooie spirituele plekken en we maken kennis met the Dingle Druid.
En we beginnen, tenzij we een lange dagtocht maken, ‘s ochtends met een ontspannen yogales.

Ierland

Het is een reis die tijd geeft voor inzichten, contemplatie en meditatie, afgewisseld met leuke uitstapjes, in zee zwemmen, inspirerende en creatieve lessen, prettig gezelschap en heerlijke maaltijden!

Ierland

Reisschema: de reis is vanaf luchthaven Schiphol.
We komen om 10:15 uur aan in Cork en vertrekken vanuit daar naar ons verblijf in Inch (met een spectaculair uitzicht op Inch Bay).

Kosten voor deze bijzondere 6-daagse yogareis, inclusief vervoer per vliegtuig (met maximaal 20 kilo ruimbagage), minibus/auto, maaltijden en overnachtingen: € 1795,00 per persoon.
Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs van € 25,00 per dag een éénpersoons kamer te boeken!

Inch

Groepsgrootte: maximaal 9 personen, dus wees er snel bij!
Vertrek: zondag 1 september om 9.25 uur vanaf Schiphol
Terugreis: vrijdag 6 september om 18.15 uur vanaf Cork Airport.

Niet bij de prijs inbegrepen:
ontbijt en lunch op de eerste en laatste dag, een persoonlijke reis- en annuleringsverzekering, entree’s, excursies en extra consumpties. Exclusief vervoer naar Lang Parkeren P3 Schiphol.

De reis gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Ik meld me aan voor de Lichtfontein Levenskunstreis