Reizen

Ieder jaar organiseren we een Levenskunst(yoga-)reis naar een mooie locatie. De afgelopen jaren zijn we o.a. in Bourgondië (Frankrijk), Glastonbury (Zuidwest Engeland), Malaga (Spanje), Toscane (Italië), Inch (bij Dingle in Zuidwest Ierland) en op Falster (Denemarken) geweest.

20 – 26 oktober 2023
Lichtfontein Levenskunstreis
naar Zuid Engeland

Nog een paar plaatsen beschikbaar!

Beleef samen met ons het mythische Zuid Engeland, land van de glooiende heuvels, pittoreske dorpjes, heilige bronnen, prachtige kustlijnen en oeroude bomen.
Land van verhalen en legendes zoals die van van de Heilige Graal, tovenaar Merlijn, koning Arthur en de ridders van de ronde tafel.

Stonehenge

Ontdek krachtplaatsen als Stonehenge, Avebury, Silbury Hill en the Long Barrow.
Bezoek met ons Tintagel, het stoere kasteel van de graaf van Cornwall, Saint Nactan’s Glenn en Waterfall en ontdek magische plaatsen zoals Glastonbury en stadjes als Wells met haar indrukwekkende kathedraal.
Ook brengen we een bezoek aan de Abbotsbury Subtropical Gardens en de Abbotsbury Swannery. Forde Abbey met de prachtige tuinen staat ook op het programma. Dus, wil je meer zien van de graafschappen Wiltshire, Somerset, Dorset en Cornwall, dan is hier je kans!

Haselbury Mill

Ons verblijf is een prachtige en eeuwenoude locatie in Somerset. Elke dag maken we excursies, maar als je liever een dagje “thuis” blijft is dat ook uitstekend. In de omgeving zijn mooie wandelroutes en publieke wandelpaden.
We reizen per comfortabele achtpersoons minibussen óf je gaat met je eigen vervoer. Eventueel kun je er dan nog een paar vakantiedagen aan vast koppelen.

Glastonbury Tor

Kosten: inclusief bootovertocht, vervoer per minibus en verblijf in een luxe accommodatie op basis van volpension (exclusief drankjes bij het diner).
Twee- of driepersoonskamer: € 1429,00 p.p.
Eénpersoonskamer: € 1555,00.

Ga je met eigen vervoer dan betaal je op basis van programma, verblijf en volpension (exclusief drankjes bij het diner).
€ 1099,00 p.p. voor een twee- of driepersoonskamer
€ 1237,00 p.p. voor een éénpersoonskamer.

Nog een paar plaatsen beschikbaar!
De kamers met gescheiden bedden zijn bezet, dus je kunt je alleen nog aanmelden als je een éénpersoons kamer wenst of als koppel gebruik wilt maken van een tweepersoons bed.

Vertrek: vrijdag 20 oktober om 06.00 uur vanaf Lichtfontein – 13.40 uur vanaf Calais.
Terugreis: donderdag 26 oktober vanaf de locatie – 13.45 vanaf Dover.

Niet bij de prijs inbegrepen: lunch op de eerste en diner op de laatste dag, drankjes bij het diner.
Ook niet inbegrepen: persoonlijke reis- en annuleringsverzekering, entree’s, excursies en extra consumpties.

LET OP!
Engeland is alleen toegankelijk met een geldig paspoort.
Een ID-kaart wordt niet geaccepteerd als geldig reisdocument.

Het is een reis die tijd geeft voor inzichten, contemplatie en meditatie, afgewisseld met leuke uitstapjes, inspirerende en creatieve lessen en prettig gezelschap.

       

* Mocht de reis vanwege overheidsbeperkingen en/of ziekte bij leden van de organisatie niet door kunnen gaan, dan wordt deze in overleg omgeboekt naar een andere datum.

* Deze reis gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Ik meld me aan voor de Lichtfontein Levenskunstreis