Coaching

home

Wat is Coaching?
Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is positieve veranderingsprocessen bij mensen te bevorderen. Inzichten verkrijgen en deze gaan toepassen in het dagelijks leven is het doel van elk coachingstraject bij Lichtfontein.

De term “coaching” komt van het Engelse woord voor een wagen om mensen te transporteren van de ene naar de andere plaats. Het besturen van een koets werd coaching genoemd. De bron van het werkwoord ‘to coach’ is het vervoeren van een persoon van waar zij/hij was, naar het doel, daar waar zij/hij wil zijn. Binnen een coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald.

Soul Coaching®
Deze vorm van coaching is ontwikkeld in Amerika door Denise Linn, auteur van het boek “Soul Coaching”. Tijdens het traject wordt dagelijks met dit boek gewerkt door middel van opdrachten. Soul Coaching is een 28 dagen/weken programma, waarbij de gecoachte persoon een contract maakt met zichzelf, betreffende de gewenste doelen. De sessies bestaan uit het bespreken van de voortgang of stagnatie en een Soul Journey, waarbij de cliënt in een ontspannen trance contact maakt met zijn/haar zielsbewustzijn, om zo antwoorden te ontvangen die belangrijk zijn voor de levensmissie. Daarnaast zijn er een aantal creatieve opdrachten die tevens meer inzichten verschaffen. Soul Coaching is een krachtige coachingsvorm die snel tot grote en levensveranderende resultaten kan leiden. Het coachingstraject bestaat uit zes wekelijkse, dan wel maandelijkse bijeenkomsten van ongeveer anderhalf uur. Kosten: € 300,00

Soul Coaching® in een groep
Soul Coaching in een groep is ook mogelijk en dit wordt bij Lichtfontein met enige regelmaat aangeboden. Duur: vijf dagdelen.
Kosten: € 16,00 inclusief boek.
Kijk voor actuele data op deze pagina.

Past Life Coaching
Deze vorm van coaching wordt met name toegepast als iemand steeds in herhaaldelijke patronen vervalt, zonder een begrijpelijke oorzaak, waardoor bij de cliënt het gevoel kan ontstaan van vast te lopen in het leven. Vaak liggen de oorzaken van deze blokkades in de vroegste jeugd, of zelfs daarvoor… Door middel van ontspannen trance, vergelijkbaar met de Soul Journeys, of door creatieve opdrachten wordt getracht duidelijkheid  te brengen.
Deze coachingsvorm geeft vaak helderheid en inzichten, die bij andere methoden onbereikbaar blijven. Het coachingstraject is op afspraak, maar bedraagt minimaal drie bijeenkomsten van ongeveer anderhalf uur à € 150,00

Chakra Coaching
De Coachingsvorm waarbij de cliënt een negen weken, of maanden traject aangaat om grote veranderingen in zijn of haar leven door te voeren op alle levensniveaus.
De Coachingssessies bestaan uit negen wekelijkse of maandelijkse bijeenkomsten van anderhalf uur. Tijdens deze consulten is er tijd voor chakra (yoga)oefeningen om de energie stromend te maken, aurareading en of healing, rituelen en persoonlijke opdrachten. Kosten: € 450,00

Natuur Coaching
Deze ontspannen vorm van coaching, eventueel onder medebegeleiding van een of twee van onze honden (Finn en/of Artos), brengen je bij diepe antwoorden in jezelf. De natuur en wat ons daar opvalt en/of het gedrag van de honden, worden samen met jou vertaald naar bruikbare boodschappen en persoonlijke inzichten. Natuur en honden als orakel, brengen je vaak verrassende informatie over jezelf je persoonlijk leiderschap en je leven.
Deze coachingsvorm wordt per keer aangevraagd, duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 75,00 per sessie.

Bedrijfscoaching
Ben je net je eigen bedrijf begonnen en kun je daar wel wat hulp en ondersteuning bij gebruiken? Kies dan voor een traject bedrijfscoaching, voor zelfstandig ondernemers.
Onderwerpen als een juiste prijsvoering voor je werkzaamheden, je bekendheid vergroten, waar je op moet letten bij het  maken van een website, tot het maken van mooie fotoshoot van jou, alles is mogelijk bij bedrijfscoaching. Sessies en trajectdoelstellingen op afspraak.
Kosten: € 60,00 per uur.

Direct aanmelden