Tarot- en orakelkaartconsult

home
Tarot- en orakelkaartconsult

De magie van tarot zit in de duiding van de vragen.

Tarot is een eeuwenoud orakelkaart-systeem. De afbeeldingen van de tarot geven informatie over je leven in het algemeen en verbinden je met je innerlijke waarheid. Tarot en orakelkaarten maken contact met verborgen kennis en eigen wijsheid. Dit helpt je bij levensvragen, bijvoorbeeld op gebied van je carrière, liefdesleven of relaties, maar ook gezondheid en andere problemen kunnen aan de tarot of orakelkaarten worden voorgelegd. Een Tarot of orakelkaartconsult brengt helderheid en geeft steun bij het maken van nieuwe keuzes of beslissingen. Een geslaagde sessie geeft bekrachtiging van dat waar je mee bezig bent, maar soms ook waarschuwingen of aanvullingen.
Het verschil tussen Tarotkaarten en orakelkaarten, is met name de vraagstelling en toegankelijkheid.
Tarot wordt vaak gebruikt bij grote algemene vragen of juist diepe levensvragen.
Orakelkaarten gebruiken we bij specifieke vragen of expliciete onderwerpen, zoals op gebied van liefde, carrière, levensdoel of welzijn en boodschappen van engelen, elfen en of andere natuurwezens, of bij het bepalen van een persoonlijk totem of medicijndier.

De juiste vraag is cruciaal
Hoe stel je nou de juiste vraag? De tarot-, of orakelkaarlezer helpt je hierbij. Hoe duidelijker de vraagstelling, des te helderder is het antwoord. Een consult kan uit één of meerdere vragen en leggingen bestaan.

Tarieven, live of via Zoom:
Consult van 30 minuten € 48,00
Consult van 60 minuten € 70,00
Consult van 90 minuten € 100,00

Consulten online
Alle consulten kunnen ook online plaatsvinden, behalve natuurlijk de massagebehandelingen.
Ook bij online consulten worden dezelfde bovenstaande prijzen gehanteerd.

Direct aanmelden