Aura Reading en Chakra Healing

home
Aura Reading

Elk mens heeft een energieveld. Dit energieveld is onze uitstraling en dit geeft onze wezenlijke persoonlijkheid weer. Mensen maken contact met elkaars energievelden, vaak onbewust. Toch ervaren we allemaal elkaars energievelden. Dit zorgt er voor dat we elkaar herkennen, met name onze zielsverwanten. Daarom voelen we ons meteen heel vertrouwd bij de ene persoon en veel minder bij de ander.
Het energieveld bevat veel informatie over ons, van nu, maar ook van vroeger en zelfs van de tijd voor dit leven of onze toekomst!
Tijdens een aura reading of energieveldlezing, stemt de aura reader of lezer op je af en opent zich voor deze informatie. De aura reader heeft in die staat van zijn een verhoogde intuïtie, waardoor de belangrijkste informatie kan worden doorgegeven. Vaak gebeurt dit onder begeleiding van de (bescherm)engelen en geleide gidsen van beide personen.
Deze informatie is relevant voor de persoon die de reading ondergaat, maar soms ook voor de persoon die de reading geeft.
Gezamenlijk gaan ze in op de vaak vertrouwelijke informatie die zo wordt verkregen.

Chakra Healing

Na, maar ook vaak al tijdens de reading gaat de aurareader over op het in balans brengen van het energieveld. Door de ervaring die we opdoen in ons leven lopen we letterlijk deuken in onze aura op. Soms zelfs meer dan deuken, dan zitten er gaten in ons energieveld, of blokkades, waardoor de energie niet lekker stroomt en we niet meer in balans zijn of kunnen komen.

Zo kunnen klachten ontstaan als:

  • Vermoeidheid
  • Rusteloosheid
  • Stress en nervositeit
  • Overgevoeligheid
  • Ongeïnteresseerdheid
  • Depressiviteit
  • Lusteloosheid
  • Concentratiestoornissen

Maar ook lichamelijke klachten zoals: buikpijn, maagpijn, hoofdpijn, oorsuizen, hartenpijn, fysieke pijnen vergelijkbaar met spierpijn etc. Tevens kan er extreem veel last van de omgeving worden ervaren. Het lijkt dan alsof alle zintuigen “veel te hard aanstaan”.

Een aura reading en healing brengt ons energielichaam in balans.
Dit gaat via de chakra’s. Chakra’s zijn energieknooppunten, waarvan de zeven hoofdchakra’s gelegen liggen langs onze wervelkolom.
Deze Chakra’s voeden de zeven energielagen van onze aura. De Aura Reader/ Healer brengt deze lagen dus weer in balans en maakt het totale energieveld weer heel en sterk.
Dit gebeurt door middel van een gesprek en een behandeling waarbij je geheel gekleed lekker ontspannen en toegedekt op een tafel gaat liggen. De healer werkt met de handen in je aura en soms op het lichaam.

Veel mensen merken tijdens een healing dat er iets gebeurt en ze voelen zich vaak snel ontspannen en zwaar worden, of soms juist heel ruim, open en licht.

De healing duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Soms korter soms langer, maar nooit langer dan twee uur.

Een Aura Reading en Healing kost € 70,00 per uur en wordt na de behandeling contant betaald.

Direct aanmelden