Krachtplaatsentocht

Hunebed
31 augustus – Krachtplaatsentocht

Een paar jaar geleden zijn we begonnen met krachtplaatsendagtochten te organiseren in ons eigen land. Dit jaar bieden we een nieuwe tocht aan met misschien een paar vertrouwde plekken, gewoon omdat ze zo mooi zijn, maar ook vooral bijzondere nieuwe lokaties.
We bezoeken de Oergronden van Drenthe, waarbij we naar plaatsen gaan die wellicht bij veel mensen onbekend zijn. Juist op die plekken is de energie nog het puurst en vaak het krachtigst. Deze plaatsen worden meestal bezocht door mensen die een speciale verbinding erbij voelen en zo blijven deze krachtplaatsen sterk, opgeladen en vrijwel onveranderd. Ga je met ons mee op pad?

Krachtplaatsen
Krachtplaatsen raken je van binnen aan en helpen je om In je eigen kracht te komen en te blijven. Zo buiten, zo binnen. Op 31 augustus aanstaande maken we een dagtocht met eigen gemotoriseerd vervoer zoals een auto, motorfiets of camper, naar zeer uiteenlopende en verschillende plekken. We maken contact met het verleden, onze roots en doen een ritueel om onze voorouders te eren.

De mens van vandaag is regelmatig bij haar/zijn ware aard en natuur vandaan geraakt. Krachtplaatsen aarden en ontladen, zodat je daarna weer aan kunt sluiten op de kracht van Moeder Aarde. We gaan op bezoek bij hunebedden, oeroude vennen, grafheuvels, bijzondere bomen en andere heilige plaatsen, zoals de oudste kerk van Drenthe: de Magnuskerk in Anloo die is gebouwd op drie hunebedden, op een plek waar vroeger de tempel stond van de Godin Anna. Het dorp is naar haar genoemd.

We doen invoeloefeningen en meditaties, gaan op zoek naar Witte Wieven, de wichelroede gaat mee en ik vertel je alles over het oude geloof, sagen en legenden van de betreffende lokaties. Onderweg drinken we koffie/thee met iets lekkers en houden we een picknick op een prachtige plek. De dag wordt afgesloten met een feestelijk diner bij Lichtfontein. Eeen verwendag waarbij je heerlijk op kunt laden, hopelijk bijzondere ervaringen opdoet en culinair wordt verwend, kortom: een dagje vakantie met Lichtfontein!

Neem kleding mee voor alle weersomstandigheden, draag goede schoenen en zorg voor eigen vervoer. In overleg kunnen we wellicht zorgen dat je met iemand mee mag rijden. Mocht je dat wensen, laat ons dat zo snel mogelijk weten.

Datum: 31 augustus
Tijd: 10.00 – 20.00 uur
Kosten: € 80,00 per persoon, inclusief aanschuifdiner
Let op: maximum aantal is 12 personen
In verband met voorbereidingen aanmelden vóór 25 augustus!

Direct aanmelden