Vrouwen retraite weekend

home
Vrouwen retraite weekend: Ervaar de kracht van de Godin

Op 20 en 21 november organiseren Anita Geugien en Lideke Kieft een vrouwen-retraiteweekend met als thema de kracht van de Godin. Tijdens dit weekend ga je in op de archetypische kracht van de Godin. Steeds meer vrouwen voelen zich aangetrokken tot de oude godinnentradities. Wellicht vanwege de behoefte aan meer vrouwelijke kracht en innerlijk persoonlijk leiderschap. De Godin verbind je met de natuur, de aarde, de maan en de sterren.

In dit weekend staan de vrije onafhankelijke Maagd, de liefdevolle en zorgzame Moeder en de visionaire, leidende Matriarch centraal, als dieëenheid van het vrouwelijke.
Oerenergieën die bij elke vrouw, van welke leeftijd dan ook aanwezig zijn. Soms heel duidelijk, maar vaak ook sluimerend. Door je er bewust van te worden kun je je er mee verbinden waar nodig ontwikkelen. Samen met spiritueel leerkracht Anita Geugien duiken je in je vrouwelijk kracht, door middel van zachte yoga en meditatie, creatieve opdrachten en schrijfoefeningen, rituelen, drums en natuurlijk de Godinnenverhalen. Zo maak je kennis met jouw innerlijke Godin.

Het dansgedeelte van de het weekend wordt verzorgd door Sacrale dans docente Lideke Kieft.
Met haar jarenlange ervaring neemt ze ons op speelse wijze mee in dansen die de vrouwelijke kracht als thema hebben. Een heerlijk retraiteweekend met ruimte voor jezelf, verstilling, creativiteit, maar ook plezier, gelijkgestemden, heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes.

Data: 20 en 21 november
Zaterdag 20  van : 11.00 – 21.00 uur
Zondag 21 van 10.00 – 17.00 uur

Kosten inclusief: reader, koffie, thee, snacks, lunch, diner op zaterdag en lunch op zondag € 250,00

Overnachtingen kunnen worden bijgeboekt. Vraag naar de mogelijkheden.

Direct aanmelden