Dingle Druïd Julí Malone

Julí Malone
23 maart: Workshop met Dingle Druïd Julí Malone

Ai… je hebt deze workshop gemist! Maar wil je weten of ze terugkomt, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte. En wil je haar in Ierland ontmoeten?
Ga dan mee op reis met ons in september. Voor meer informatie: klik hier.

Ervaar een dag vol verbinding en natuurmagie met Julí Malone, de Druïde uit Dingle, Ierland. Er is een middagceremonie, een gezamenlijk diner en een avond vuurceremonie.

“Het hart van de mensheid ontwaakt met de Ierse godin Bridget”
In deze workshop leer je de Ierse Godin Bridget kennen en maak je kennis met de werkzijze van een Ierse druïde. Zij nodigt ons uit om een nieuwe weg vinden voor onszelf en de mensheid. Terwijl het sap in bomen en planten stijgt, komen we samen onder de mantel van Bridget om de droom van onze eigen ziel verkennen.

De middag begint met het openen van de heilige cirkel door het aanroepen van de windrichtingen. Dan maken we kennis met het pad van de Ierse druïde en met de godin Bridget, die we in ons hart gaan verwelkomen. Julí vertelt ons over haar werk als druïde. Ze leert ons hoe we bewust verbinding kunnen leggen met de grond waarop we leven, hoe we ons kunnen openen voor de plantenverhalen die zichzelf aanbieden om de lente-energie te belichamen.
De ceremonie heeft verder als doel om het hart van de mensheid in onszelf te laten ontwaken, zodat deze energie naar buiten kan stromen en alle mensen van de wereld en wezens van het land met elkaar kan verbinden. Het is nu een krachtige tijd om de opstijgende lente-energie van de aarde te benutten om zo het heilige vrouwelijke, de vernieuwing en de hoop te verspreiden.

Avondvuurceremonie
We stemmen af op grootmoeder Aarde en de geesten van het land.
We laten los wat ons niet meer dient, we tunen in op vergeving en bevrijden ons van oude lasten.
Dan is er de oproep tot het ontwakingsritueel voor de lente, voor reiniging, balans en wedergeboorte, zodat we als ons authentieke zelf in de wereld naar voren kunnen treden, in dit evolutionaire tijdperk, waarin wij kiezen voor vrede, harmonie en hartintelligentie.
De Lente-equinox doet het hart van de mensheid ontwaken.
Met de energie van volle maan van het stijgen van de sapstroom en de Lente-equinox, is dit het moment om in onze kracht van éénheid te stappen en naast elkaar op deze aarde te staan.
Door de transformatie van het element vuur zullen we diep naar binnen reizen om energiek, uitgelijnd en gefocust te herboren worden, voor zowel de droom van ons eigen zielenpad als die van grootmoeder Aarde.

Juli Malone

Als dit je aanspreekt, als het antwoord “ja” is om voorwaarts te gaan als een baken van de hartintelligentie van de mensheid, dan is deze workshop iets voor jou.
Laten we samen iets magisch creëren, laten we reizen naar een nieuwe wereld van vrede en eenheid.
Mogen liefde en het hart van de mensheid de leidende kracht zijn.

Juli Malone

Julí Malone staat bekend als de Dingle Druïde. Ze is een ware beroemdheid in Ierland, bekend van radio, tv, kranten, tijdschriften en social media. Julí is naast druïde transpersoonlijk therapeut, wat betekent dat ze voor haar geneeswijzen spirituele tradities en rituelen integreert. Voor haar therapieën kijkt ze naar de kracht en wijsheid van de planten en druïden.
Oorspronkelijk opgeleid als tuinier en bloemist, richt ze zich nu vooral op kruidengeneeskunde, plantengeestgeneeskunde en vuurrituelen om de heilige genezende gaven van de natuur te delen.
Ze maakt natuurlijke huidverzorgingsproducten in de prachtige tuinwerkplaats bij haar thuis in de buurt van Dingle. Haar magische lotions en drankjes zijn gemaakt met liefde en geneeskrachtige planten om ondersteuning en troost te bieden, van rustgevend badzout tot heerlijke geurkaarsen en zeep. Ook is ze celebrant, priesteres van de Tempel van de Planten en voorganger.
Ze houdt ervan oprechte ceremonies te creëren voor mensen, van welk geloof dan ook. Ze voert ceremonies uit om speciale gelegenheden te markeren en helpt mensen bij het eren, vieren en verwerken van levensgebeurtenissen, waaronder bruiloften, babynaamgeving, verjaardagen, overgangsrituelen en begrafenissen of andere mijlpalen in het leven.

Julí houdt van het leven en de natuurlijke wereld. Of het nu gaat om het organiseren van retraites, workshops, kruidenwandelingen, het maken van natuurlijke huidverzorgingsproducten of het uitvoeren van één-op-één therapieën of groepscirkelceremonies als de Dingle Druïd: ze voelt het als een voorrecht om de geschenken van de planten te delen voor het hogere goed van iedereen.

Datum: 23 maart
Aanvang: 14.00 – 21.30 uur
Kosten: € 125,00 inclusief koffie, thee, diner en snacks
Let op: delen van het programma zijn buiten
Breng je drum mee, als je er eentje hebt
De voertaal is Engels.

Direct aanmelden