Chakra Basis Weekend

basisweekend-2022
8 – 9 juni 2024: Chakra Basis Weekend

Zeven Poorten naar de Ziel

Deze workshop richt zich op het openen en stabiliseren van de chakra’s van het zeven lagen bevattende chakrasysteem.

Zaterdag:
Op deze dag werken we met de onderste drie chakra’s. Door de lagere levensgebieden te negeren, ontkennen we het belang en de grote waarde van onze lagere chakra’s. In de workshop bekrachtigen, herstellen en eren we onze lichamelijke verbinding. Tijdens het eerste chakra versterken we onze verbinding met de heilige tempel: ons lichaam en leren we technieken om te aarden. In chakra twee ontdekken we de kracht van onze seksualiteit en emoties, bij het derde chakra herstellen we de persoonlijke macht en wilskracht, die nu volledig worden ondersteund door de onderste twee chakra’s. Technieken die we gebruiken zijn: yoga, bio-energetica, meditatie en visualisatie op alle chakra-niveaus.

Zondag:
Na het werken aan de lagere chakra’s, gaat de reis verder omhoog en brengt ons bij het openen voor liefde, licht en bevrijding. Deze workshop richt zich op het loslaten van oude patronen zodat we vrij vooruit kunnen in de toekomst. We gebruiken bij chakra vier: yoga-oefeningen, ademhaling en meditatie om onze toegang tot liefde en verbinding te optimaliseren. In chakra vijf gebruiken we geluid en chanting om te openen voor communicatie en creativiteit. Bij chakra zes onderzoeken we onze innerlijke blik en oefenen we in mediamieke vaardigheden. En in chakra zeven onderzoeken we de mysteries van ons bewustzijn door verbinding te voelen met het goddelijke in en buiten ons.

Datum: 8 en 9 juni 2024
Leerkracht: Anita Geugien
Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur
Prijs workshop: € 260,00 inclusief uitgebreide reader, koffie, thee en vegetarisch lunch en lesmap.

Overnachten kan in de B&B “Bij Lichtfontein” op basis van volpension en beschikbaarheid. Ook is het mogelijk om extra overnachtingen bij te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Direct aanmelden