Chakra Manifestatie Weekend

manifestatie
12 – 14 mei 2023: Chakra Manifestatie Weekend

In deze heldere en praktische workshop leer je om jouw dromen waar te maken met behulp van de Chakra energie. Vanuit het kruinchakra, met onbegrensde mogelijkheden, wordt een geleidelijke afdaling in gang gezet naar niveaus waarop ambitie kan worden verwezelijkt in het eerste chakra: de manifestatie van de aardse wekelijkheid. Tijdens dit proces worden de onvermijdelijke blokkades bij elk chakra niveau opgeruimd zodat je innerlijke zelf en de buitenwereld samen vallen en je dromen werkelijkheid worden.

Laat je wensen uitkomen!
Manifestatie is vreugdevol wanneer je door de blokkades heen weet te breken die je in de weg staan. Het extatische gevoel ontstaat wanneer we ons doel bereiken – of het nu gaat om een boek publiceren, het kopen van een huis, het nemen van een vakantie, het afronden van een project, of je ten dienste stellen aan een hoger doel in het leven.

Als je het gevoel hebt dat je vast bent gelopen, dan ben je waarschijnlijk geblokkeerd door een van de negen obstakels die je er van kunnen weerhouden om van het leven te maken wat je wenst of wilt. Door deze bijzondere training van twee en een halve dag kan je leven totaal veranderen.
Je leert methodes en technieken om de obstakels te verwijderen op elk chakra-niveau en je leven transformeren naar een werkelijkheid die je wenst. Een workshop die zorgt voor vaart in je leven, met wonderbaarlijke resultaten.

Data: 12 – 14 mei 2023
Leerkracht: Anita Geugien
Tijd: vrijdag van 19.30 uur tot 22.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.30 uur.
Kosten: € 350,00 inclusief koffie en thee, drankjes en snacks, lunches, een reader en meerdere follow-up Zoom-conferenties met leden van je dreamteam.

Deze module hoort bij het Lichtfontein Opleidingsprogramma, als introductie, maar ook als afsluiting. Het is ook mogelijk om de training los daarvan worden te volgen.
Na deelname aan dit weekend ontvang je een certificaat.

Overnachten kan in de B&B “Bij Lichtfontein” op basis van volpension en beschikbaarheid. Ook is het mogelijk om extra overnachtingen bij te boeken.
Vraag naar de mogelijkheden.

Direct aanmelden

Met deze aanmelding ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden Opleidingen.