Chakra Psychologie jaartraining

chakracirke
Chakra Psychologie – jaartraining

Chakra psychologie in de praktijk

De verdiepende jaartraining in de Chakraleer en Chakra Psychologie in acht studiedagen en verdeeld over acht maanden. Deze transformerende reeks dagen is de basisopleiding voor alle andere opleidingen bij Lichtfontein.

Je verdiept jezelf in de Chakra Psychologie en hoe een mens zich fysiek en emotioneel vormt vanaf de geboorte, de eerste levensjaren en de uitwerking hiervan op de rest van ons leven. De chakra’s sturen alle functies in alle levenssferen aan en vormen de mens tot vleesgeworden bewustzijn.

De tijdens de lessen opgedane kennis en ervaring helpen om blokkades in je leven op te sporen, verloren delen van jezelf terug te vinden en opnieuw leven in te blazen. Door oefeningen uit Chakrayoga, bio-energetica, dans en met behulp van technieken als trance, visualisatie en meditatie kom je in echt en diep zielscontact met jezelf.
Het resultaat is dat je je meer levend voelt en lekkerder in je vel komt te zitten. Alles stroomt weer!

De Chakra-rituelen zorgen voor een blijvende initiatie en transformatie.
Eén zaterdag in de maand duik je onder in de energie en levenssferen van de chakra’s. Elke dag behandelt een nieuw chakra met de daarbij behorende chakrayoga- en bio-energetica oefeningen, meditaties, dans, trance en rituelen. Cursisten dragen de kleur van het chakra om ook de invloed van kleur op de chakra’s te ervaren. Voeding, altaar, edelstenen, geuren en rituelen, alles is afgestemd op het chakra van de dag.

Voel het, beleef het en ervaar hoe het resoneert met wie je diep van binnen en in wezen bent.
Bevrijdt jezelf van limiterende gedachten en kom in contact met jouw eigen unieke persoonlijkheid. Wat jij begrijpt van jezelf en van je medecursisten, geeft je ook meteen meer inzicht in onderliggende patronen en gedrag van derden.

De training vormt een stevig fundament voor de vervolgopleidingen en hoort als basistraining bij het Lichtfontein Certificatie Programma.

Ook is deze cursus uitstekend te volgen voor iedereen, die interesse heeft in de chakra’s en op zoek is naar verdieping en inzichten in zichzelf en de ander.

De boeken die voor deze training gelezen dienen te worden zijn:

  • Chakra Werkboek en Handboek Chakrapsychologie van Anodea Judith
  • De tijger ontwaakt van Peter A. Levine


Data: 8-10, 12-11-2022 en 14-1, 11-2, 18-3, 15-4, 20-5, 10-6-2023.

Tijd: 10.00 – 13.00 uur en van 14.30 – 17.30 uur.
Leerkracht: Anita Geugien

Kosten: € 1025,00 inclusief koffie, thee, drankjes en snacks en lunch.

Direct aanmelden

Met deze aanmelding ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden Opleidingen.