Edelsteentherapie – vijfdaagse

Edelstenen
12 – 16 augustus: Edelsteentherapie vijfdaagse

Vijf informatieve en leerzame dagen over edelstenen en de vele mogelijkheden die ze ons bieden om ze te gebruiken. De ondersteunende kracht van edelstenen voelt als een stel nieuwe vrienden! Deze vijfdaagse is bedoeld voor iedereen die de helende kracht van edelstenen wil leren kennen en inzetten, zowel privé, als beroepsmatig.

Wat leer je?
Tijdens de vijfdaagse leer je over de basisprincipes voor een succesvol gebruik van edelstenen. Je ontvangt informatie over hoe edelstenen precies werken, wat je wel en beter niet met ze kunt doen, hoe je ze uitkiest, reinigt, ontlaadt, oplaadt, opent en programmeert. Je leert invoelen wat een steen voor jou doet en ook hoe en waar je de stenen draagt: op de huid of in je aura en ook welke stenen je gebruikt, op welke plaats in een ruimte en waarom?

Aan bod komen edelstenen en de bijbehorende sterrenbeelden en we gaan zeer uitgebreid in op welke andere manieren je edelstenen in kunt zetten, kortom: alles wat je in algemene zin over het gebruik van edelstenen wilt weten.

Chakra’s en edelstenen
Daarnaast behandelen we uitgebreid de uitwerking van edelstenen op de chakra’s. Wat zijn chakra’s en wat doen ze en hoe kunnen we de werking van de chakra’s beïnvloeden en versterken door het gebruik van edelstenen. Welke edelstenen geven je meer gronding, of helpen je bij het in contact komen van je gevoelens en emoties. Welke kristallen geven je wilskracht een boost, wat heb je nodig om je hart weer te openen voor liefde en welke stenen werken in op de communicatie?
Ook zijn er stenen die ons helpen om dromen te bevorderen en te onthouden, helderheid in het denken te brengen, of om in contact te komen met engelen en de hogere sferen. We oefenen onder andere in het geven en ondergaan van kristalleggingen op de chakra’s en in het intuïtief kiezen van edelstenen.

Kristalgrids
Verder leer je het over het leggen van kristallen op en rondom het menselijk lichaam om zo een veld te creëren, ook wel een grid genoemd, die de gezondheid kan bevorderen. We doen leggingen om blokkades op te heffen of sluimerende talenten te activeren.

Voor het activeren van talenten werken we aan het versterken van concentratie, aantrekken van liefde, laten stromen van creativiteit, vergroten van communicatieve vaardigheden, helderziende waarnemingen, intuïtie en spirituele ontwikkeling.

Je leert hoe je edelstenen in een grid of veld leert kiezen, reinigen, programmeren en plaatsen. Wat wel en niet kan met kristallengrids, komt uitvoerig aan de orde.

Huis- en tuinleggingen of grids worden voor veel doeleinden gebruikt. Om er een paar te noemen: beveiliging tegen storende energie van buitenaf, zoals straling en elektrosmog, het zuiveren en transformeren van energie, maar ook andere negatieve invloeden als wateraders, rest-entiteiten en zelfs overlast uit de omgeving. Ook kun je grids leggen voor harmonie in je huis, tuin, dorp of stad, heelwording van de aarde en voor het aantrekken van liefde, gezondheid, geluk en geld.

Kristalhealing
En natuurlijk leer je hoe we edelstenen en kristallen in kunnen zetten bij klachten en aandoeningen. Hoe gebruik je edelstenen, bij welke klacht en voor hoelang. Hoe weet je welke steen goed voor je is? Hoe doe je een reinigingskuur met stenen. Je leert intuïtief aanvoelen welke kristallen goed voor je zijn en welke niet.

Ook oefen je in het uittesten van stenen, door middel van spiertesten, pendelen en meditaties op de chakra’s, met behulp van de edelstenen. Welke stenen kun je bij bepaalde klachten gebruiken en wanneer juist niet?

Tijd: 10.00 uur tot 17.30 uur
Kosten: € 620,00 voor vijf dagen, inclusief koffie en thee, uitgebreide lunch, snacks en een reader.

’s Avonds mee dineren of overnachten kan in de B&B “Bij Lichtfontein” op basis van volpension en beschikbaarheid. Ook is het mogelijk om extra overnachtingen bij te boeken.
Vraag naar de mogelijkheden.

Direct aanmelden

Met deze aanmelding ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden Opleidingen.